foto2.jpg

Jubileum Bert Koster.

Bert1     

Tijdens het jaarlijks “donateursconcert” in De Poele heeft het bestuur in samenwerking met de leden van De Altiband onze muzikaal leider Bert Koster “in het zonnetje” gezet.
Reden hiervoor was het gegeven dat Bert Koster al meer dan vijftien jaar verbonden is met De Altiband.
Als opvolger van Willem Spans was de start een sprong in het diepe. Nadat Willem Spans te kennen had gegeven te stoppen, moest het bestuur hard aan het werk om een opvolger te vinden.

Via een contact in Zuidwolde werd Bert benaderd om de repetities en de optredens muzikaal te gaan leiden.
De praktijk heeft uitgewezen dat zowel Bert Koster als alle leden een prima samenwerkingsverband hebben gerealiseerd.
Gedreven, enthousiast en in voor nieuwe dingen begint Bert aan zijn carrière bij De Altiband.

Nederlandstalige liedjes, meezingers, een Ierse ballade, begeleidt door Björn als tapdanser, André Hazes, Marco Borsato, Jannes, Frans Bauer worden vertolkt door Michel, Jacco, Luca, Björn en Hilco. Zelfs een mondharmonica medley met Ilona behoort tot de mogelijkheden.
Het bestuur is ervan overtuigd dat de repetitieavonden en de optredens een grote plaats innemen in het dagelijks leven van de deelnemers en Bert, “Er wordt naar uitgekeken”.

Ook naast het muzikale aspect is er ook ruim aandacht voor de sociale contacten in de pauzes. Samen koffie drinken, even bijkletsen met elkaar, of Bert even benaderen of er na de koffie ook gezongen gaat worden.
Alle reden om Bert in aanwezigheid van een volle zaal te bedanken voor zijn belangrijke rol binnen De Altiband.

Een toespraak(je) van de voorzitter, een pracht T-shirt met opschrift, gelukkig paste dit shirt goed om dat grote lijf van Bert, en aan het eind de grote verrasssing. Een groot schilderij waarop alle leden waren vastgelegd. Alice Kroes uit Nijeveen heeft zich kunnen uitleven op het schildersdoek en Bert Koster was zichtbaar geraakt, zo niet ietwat ontroerd met zijn “Nachtwacht”.

De bekende bos bloemen ontbrak niet en terecht werd Bert zijn vrouw bij deze huldiging betrokken.
Een geweldige avond voor leden, aanwezigen, bestuur en Bert.

Voorlopig zijn we nog niet van Bert af. Woorden die de jubilaris zelf sprak aan het eind van de avond, en als bestuur houden we je eraan.

   

 

 

Webdesign Calimo webdesign