foto10.jpg

Stefan Been

In de zaal waar wij koffie drinken in de pauze zijn al een aantal leden van de Altiband aanwezig, als Stefan in gezelschap van Sandra, Hilco en Marco uit de taxi stappen.

Stefan kijkt bij binnenkomst rond en begroet Martin, Jinny en Joke met een dikke high five. Aanschuiven aan de tafel en wachten tot half acht.
Dan begint de avond voor Stefan echt. Bert Koster speelt al en Stefan pakt zijn tamboerijn en geeft Bert met een schouderklopje het teken dat hij er klaar voor is.
Tijdens de repetitie zit Stefan naast Sandra en Martin op de eerste rij en slaat zijn ritme met de tamboerijn in de rechterhand en ondersteunt dit meebewegen van zijn voeten.
Genieten voor deze kanjer en bij voorkeursnummers gaat Stefan voor de groep staan en jut het hele zaakje op.
 
Favoriete nummer met zang van Bert Koster is het lied: " Mien Sparta" . Een ode aan het oude bromfietsmerk van jaren geleden. Luidkeels zingt Stefan mee en na afloop kijkt hij stralend rond, de Marco Borsato van deze avond.
In zijn woonvorm in Ruinerwold weet Stefan van aanpakken, helpt graag mee met tuinwerkzaamheden en ook in huis wordt de vaatwasser door hem leeggehaald, voor het opvouwen van de was kan men en beroep doen op Stefan.
 
Fietsen in de omgeving met zijn ouders en als het even kan een terrasje opzoeken ,vindt Stefan geweldig. Een gezonde vorm van ontspanning , ook voor vader en moeder.
Af en toe wordt het zwembad Hesselingen bezocht voor een paar uurtjes waterpret.
Aan het eind van de repetitie helpt Stefan opruimen en voordat hij naar huis gaat krijgen we als vrijwilligers een stevige high five, met een arm om de schouder en een welgemeend: "Morgen". Stefan wil elke dag wel naar de repetitie maar een week gaat snel, kanjer!
 
verslag: Frans.
Webdesign Calimo webdesign